Aanmeldformulier

Aanmeldformulier

  • De met een * sterretje gemerkte vragen zijn verplicht.
 

Verificatie

Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk verwerkt en uitsluitend gebruikt voor administratieve doeleinden binnen MAZiq.

Zodra uw aanmelding bij ons binnen is, ontvangt u een bevestiging en een factuur van ons. Uw aanmelding is definitief wanneer wij uw betaling hebben ontvangen.

U kunt zich voor een of meerdere colleges inschrijven. Het rooster is zo opgesteld dat de colleges elkaar niet overlappen. Het rooster is bijgevoegd. Indien u in de rechter kolom aankruist welk[e] college[s] u wenst te volgen, wordt u hier ingedeeld. U kunt het rooster ook op de site vinden onder “Zomer College”. Hier vindt u ook alle andere informatie over het Zomer College, zoals namen van de docenten en prijzen. Voor het college Muziek gelden afwijkende tijdstippen en dit staat dus niet in het rooster vermeld. Dit college geschiedt namelijk op individuele basis en de tijdstippen hiervan worden in overleg met de student bepaald.

In de pauzes van de colleges krijgen de studenten drinken en een versnapering door MAZiq aangeboden. Volgt een student meerdere colleges op een dag, dan wordt er door MAZiq een lunch aangeboden.

Mocht u vragen hebben of zijn er anderszins zaken waar wij kennis van moeten nemen, dan kunt u ons bereiken via info@maziq.nl, of op telefoonnummer: 06 83863548.

Het team van MAZiq,

Jantine Slotboom,
Jan Murre,
Govert Mingelen